Tratament cavitație

CAVITAȚIA reprezintă în acest moment o metodă eficientă de combatere a celulitei și a adipozității, un sistem revoluționar bazat pe unde magnetice și ultrasunete de joasă frecvență, care produc dezintegrarea celulelor adipoase și, în consecință, reducerea stratului adipos, drenarea celulelor grase în exces și lichidelor conţinute în interiorul spațiilor intracelulare, restabilind astfel condiţiile fiziologice ale unui ţesut sănătos. Efectele produse de cavitație sunt intensificate de tratamentul personalizat pentru fiecare client in funcție de necesitățile individuale și poate fi folosit pe brațe, coapse, fese, glezne, genunchi, gambe, abdomen. Tratamentul poate fi continuat și ca formă de menținere.

Tratament corporal cu vacuum

VACUUMTERAPIA redă pielii vitalitatea, tonusul, luminozitatea și fermitatea, prin stimularea circulației limfatice și venoase, a schimbului celular și a produselor folosite în timpul tratamentului. Vino la salonul de frumusețe DaniCosti din București și apelează la beneficiile vacuumterapiei la nivelul corpului pentru remodelare corporală, ameliorarea spasmelor și durerilor musculare, arderea grăsimilor și dislocarea lor, scăderea semnificativă în centimetri și ameliorarea vergeturilor.

Electrostimulare

Tratamentul prin electrostimulare (electrozi aplicați pe diferite zone de tratament conform unei proceduri standard) înlătură grăsimea nedorită, tonifiază și definește musculatura, înlătură stresul și durerile musculare, ajută la eliminarea toxinelor și a celulitei prin drenaj limfatic efectuat corespunzător, îmbunătățește elasticitatea pielii și, în consecință, aspectul fizic, și asigură o viață sănătoasă prin ușurarea fluxului sanguin și prin arderea grăsimilor atât de nocive organismului. Rezultate optime putem obține prin combinarea ședințelor de electrostimulare cu cele de împachetări, cavitație, radiofrecvență sau masaj transdermic vacuumat. Electrostimularea are efecte benefice, mai ales daca este folosită împreună cu o dietă echilibrată și exerciții fizice clasice.

Masaj corporal

Sedințe de masaj pentru relaxarea profundă a mușchilor și țesuturilor, creșterea elasticității pielii, combaterea celulitei, diminuarea durerilor de spate, musculare, de cap, ale articulațiilor, masaj de întreținere pentru îmbunătățirea tonusului muscular și mental.

Capsulă SPA

Beneficiați de o gamă variată de programe de relaxare, detoxifiere, îmbunătățire a circulației sanguine și fluxului limfatic, eliminare a retenției de apă și reducere a celulitei datorită îmbinării efectelor de saună cu meloterapia, cromoterapia și hidromasajul.

Saună

Sedințe de infrasaună pentru detoxifierea organismului, reducerea celulitei, întinerirea și curățarea pielii, relaxare psihică și musculară, stimularea sistemului imunitar.

Solar

Bronzarea la solar stimulează protecția epidermei datorită formării pigmentului și rolului pe care îl au razele UVB. SOLARUL TURBO din salonul de frumusețe DaniCosti din București îmbunătățește capacitatea structurii epidermului de a filtra radiațiile care produc arsuri solare. Acest mecanism este cunoscut sub numele de "Lichtschwiele" și este cauzat în principal de UVB. Gradul de bronzare este determinat genetic; doar gestionând expunerile și îngrijind corespunzător pielea poți aspira la bronzul dorit. Înainte și după bronzarea la solar, pentru a da pielii senzația de catifelare și sănătate, este necesară o hidratare profundă cu diferite produse cosmetice. Folosirea aparatului este nerecomandată persoanelor sub 16 ani, utilizatorilor de medicamente ce cresc sensibilitatea la razele UV sau persoanelor supuse anumitor restricții din motive medicale.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414