Frumusețea și sănătatea unghiilor este la fel de importantă ca frumusețea părului, pielii, ochilor sau buzelor. Stilistele salonului nostru de frumusețe te asteaptă cu o colecţie elegantă de lacuri de unghii și modele de manichiuri impecabile ca tehnică de lucru și aspect: manichiură/pedichiură modernă sau simplă, nail art, accesorizată sau clasicul French. Nuanțele aplicate sunt stimulate de lumina naturală și pot fi evidenţiate cu strasuri, modele și aplicații îndrăznețe. Contururile cu glitter urmăresc principalele tendinţe în manichiură completate de culori metalice, texturi nisipoase şi nuanţe pastelate.

Efecte de senzație poți obține prin aplicarea unghiilor false, suprapuse unghiei naturale, în culori irezistibile de ojă lucioasă, desăvârșite prin ornamente decorative, simboluri, strasuri.

Manichiură / pedichiură cu geluri caviar

Aplicarea biluțelor caviar peste nuanța dorită sau gelul de luciu, în cazul unghiilor false.

Manichiură / pedichiură cu acril pulbere, construcție cu gel

Oferă rezistenţa dată de unghiile acrilice şi aspectul dat de unghiile naturale în orice culoare, formă, model, trend.

Manichiură / pedichiură cu ojă permanentă

Realizarea manichiurii/pedichiurii cu toate produsele necesare: primer, bază, nuanța preferată, lac protector, expunerea unghiilor razelor UV.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414