Coafurile și tunsorile create de echipa salonului de frumusețe DaniCosti din București impresionează prin eleganță și simplitate. Inspirați de trendurile îndrăznețe și elementele inovatoare, stiliștii Daniela, Crenguța și Costin transformă abordările clasice în variante ultrastructurate, pentru a etala propriile creații. Coafurile și tunsorile simple, rafinate, minimaliste capătă o altă formă: coafuri precis conturate și texturate, bucle sofisticate și valuri în cascadă, coafuri de zeiță, împletituri extravagante, șuvițe răsucite.

Alege coafura adecvată fiecărui moment din viaţa ta şi oferă strălucire chipului tău: tunsori scurte sau pentru păr lung, structurate, cu forme rotunjite, compuse din mai multe franjuri, tunsori geometrice cu unghiuri curate și precise, care vor modela şi vor conferi textură părului tău, coafuri în linii drepte, onduleuri lejere și romantice, care vor crea greutate şi volum, garantând un aspect natural și îngrijit.

Extensii păr

Extensii de păr natural, nuanțe balayate (2 sau mai multe culori pe aceeași tresă), nuanțe naturale sau neon. Manoperă aplicare: tehnică proprie de procesare și prindere a extensiilor (clipon sau ring de păr natural) pe orice tip, lungime și textură de fir de păr. Întreținere: tehnici speciale de șamponare, tratare și coafare, care permit păstrarea extensiilor și creșterea părului natural în condiții optime.

Coafat păr lung, mediu, scurt

Aranjarea părului prin tehnici de foenare, în functie de lungimea părului se vor folosi perii circulare, placă pentru ondularea sau întinderea părului, produse de styling.

Împletituri

Împletituri clasice-împletitură franțuzească, spic, tip “fishtail”, împletitură rasucită-tip funie, cocuri împletite, împletituri elaborate.

Coafuri mireasă, coafuri pentru ocazii speciale

Stiluri clasice, updo-uri romantice, șuvițe ondulate lejere, coafuri complexe, asimetrice, fixare voal, bijuterii, flori naturale, coronițe, diademe.

Tunsori Bărbătești

Deși trendurile în materie de tunsori pentru bărbați nu suferă modificări majore an de an, totuși tendințele se schimbă și evoluează. În ultimii ani au fost dominante stilurile retro, cum ar fi părul neted, lucios, pieptănat pe spate, stilul undercut, stilul Caesar, al liniei contrastului (parul din partile laterale ale capului tuns destul de scurt, cu o linie ce desparte partea superioara de cea din lateral, iar restul lăsat mai lung, aranjat pe spate sau într-o parte), clasicul bob, stilurile dramatice pentru un păr bogat și plin de volum.
Stiliștii salonului de frumusețe DaniCosti din București recomandă tunsori ușor de întreținut, o combinație între clasic și modern, tunsori îngrijite, care imprimă un aer discret, clasic, romantic, bărbatului contemporan. Tunsoarea are caracter versatil, stilistul poate aborda lungimi și forme diferite, astfel încât podoaba capilară poate fi dată pe spate în stil office, aranjată casual - cărare laterala - sau lăsată rebelă. Stilul lejer, aparent dezordonat, ideal pentru tunsori texturate, permite o nuanță puțin mai deschisă (sau închisă – după caz) față de culoarea naturală a părului. Stilurile bazate pe imperfecțiune se concentrează pe un aspect mai bărbătesc, alături de o barbă îngrijită.
Dacă produsele de styling (placa de păr - în funcție de lungimea tunsorii, uscător, ceară, ulei pentru protecție) sunt nelipsite pentru întreținerea acestor stiluri, tunsoarea army style se realizează foarte ușor, doar cu o mașină de tuns. Dar, indiferent de stilul adoptat, lungimea părului variază nu numai în funcție de preferințe, dar și în funcție de fizionomia bărbatului, vârsta, nevoia de a se face remarcat, farmecul personal. Te așteptăm la salonul nostru de frumusețe: mizează pe echilibru și proporție în alegerea tunsorii care ți se potrivește!

Galerie Foto Tunsori Bărbătești - Salon DANICOSTI

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414