Despre salonul de frumusete DANICOSTI din Bucuresti

Misiunea noastră

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Timpul, dedicația, munca in echipă și talentul sunt ingredientele vitale pe care specialiștii salonului Danicosti din București le oferă clienților. Frumusețea ta depinde de tine și fiecare aspect al frumuseții tale beneficiază de tratamente speciale, tehnici noi și performante din domeniul cosmeticii și coafurii.

Echipa

Povestea salonului de frumusețe Danicosti a început în anul 1994 cu Daniela Ioniță, o tânără stilistă, talentată, cu mult suflet, o viziune modernă și spirit antreprenorial. Salonul de frumusețe a fost conturat pe câteva idei fundamentale: respect, calitate, profesionalism, pasiune. Dorința de a împărtăși cunoștințele și pasiunea cu ceilalți, a venit în întampinarea dorinței de inovație, inspirație și noi provocări. Participarea anuală la seminarii și mastere de perfecţionare atât în țară cât și în străinătate (Wella, Schwarzkopf, Gandini, Toni&Guy, Paul Mitchell, Sassoon Academy), certificate prin zeci de diplome cu recunoaștere internaţională, a asigurat salonului de frumusețe Danicosti din București o echipă de stiliști, care să răspundă tuturor așteptărilor clienților.

Colecții și produse

La începutul fiecărui sezon, stiliştii salonului de frumusețe Danicosti se pregătesc cu tendinţe noi și avangardiste în coafarea părului, mizând pe contrastul plăcut dintre volum și culori. Colecțiile de inspirație artistică (Dada Dolls, NU Pop, The Group, Umbra, Charles Jeffrey), eleganța și misterul coafurilor, manichiura modernă sau simplă, nail art, accesorizată sau clasicul French, programul intensiv de îngrijire corporală eficientă, pentru un plus de sănătate și vitalitate, sunt completate de seturi elegante de produse de foarte bună calitate reprezentând brand-uri renumite precum Affinage, Luiza Essence, Botox Kashmir, Botox Caviar Innovatis, D'Artego, Subrina, Vitality's, Shellac, CND, Cuccio, LCN, Juliette Armand, Gerovital, Ecovital, Anubis, Dermaline, produse naturale pentru femei însărcinate, produse antialergice.
Lumea oamenilor fericiți este plină de culori strălucitoare. Intră în salonul de frumusețe Danicosti din București și descoperă magia culorilor. Intră în clubul oamenilor fericiți și fii tu pata de culoare!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414