Fii stralucitoare in fiecare zi

Frumusețea are un preț, un timp dedicat, o atitudine mereu pozitivă, aduce bucurie persoanei care o deține; pentru fiecare femeie există o armonie unică a trupului, personalității, sufletului, stării de spirit.

Dacă primul tău gând de dimineață este să fii frumoasă, atunci combinația perfectă între coafură, pielea catifelată și sănătoasă și un machiaj care va conferi profunzime ochilor tăi este secretul de care ai nevoie pentru a pune în valoare frumusețea naturală a chipului tău.

Un păr minunat și strălucitor întinerește întregul tău aspect prin folosirea permanentă a șampoanelor hidratante și a măștilor cu vitamine, nutrienți, uleiuri minerale. Intreabă stilistul despre produse de calitate, alegeți împreună tunsoarea și coafura corectă care să te avantajeze din punct de vedere estetic.
Indiferent de lungimea părului folosește o spumă volumizatoare și usucă părul cu ajutorul unei perii rotunde pentru a-i conferi volum și elasticitate. Porți părul scurt? Conferă-i un aspect întins și super lucios cu ajutorul unui ser de păr pentru o înfățișare îngrijită și elegantă sau aplică serul doar pe vârfuri pentru un aspect rebel, răsucind fiecare suviță de câteva ori între degete. Ai părul lung? Poți recurge la cozi de cal, împletituri, updo-uri diverse sau optează pentru șuvițe drepte, elegante prin simpla accesorizare cu ochelari de soare sau o pălărie elegantă.

Pentru o piele strălucitoare și catifelată cu un aspect sănătos, apelează la tratamentele faciale și corporale profesionale în saloane și cabinete specializate. Menține o dietă echilibrată, consumă apă filtrată pe întreaga perioadă a zilei, nu numai pentru a menține pielea frumoasă și strălucitoare, dar și pentru a elimina toxinele din organism. Exercițiile fizice sunt un element foarte important, care contribuie la tonusul mușchilor și al pielii. Invață să te relaxezi și elimină obiceiurile dăunătoare. Aplică loțiuni și creme potrivite tipului tău de piele, evită expunerea excesivă la soare și folosește creme cu factor de protecţie pe tot parcursul anului.

Cheia succesului pentru un machiaj care rezistă de-a lungul întregii zile constă în curățarea, hidratarea, pregătirea tenului și calitatea superioară a produselor. Primul pas, înainte de a aplica fondul de ten echilibrant este aplicarea cremei hidratante. Pentru a fixa machiajul și a evita apariția aspectului de ten lucios aplică un strat fin de pudră. Un truc bun pentru a obține un machiaj reușit este aplicarea unei linii fine de tuș lichid pentru ochi peste care pudrează ușor un fard de ochi maro-auriu care conferă intensitate privirii. Alungeste dramatic genele spre colțul exterior al pleoapei superioare, conturează buzele cu ajutorul unui creion într-o nuanță neutră, folosește o pensulă pentru a aplica rujul și vei obține un machiaj care va face senzație.

“Astăzi văd frumusețea peste tot, în fiecare față pe care o observ, în fiecare suflet și uneori chiar în mine insumi”
Kevyn Aucoin – makeup artist

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414