La DaniCosti "Nu se poate" nu exista!

O poveste pe care o auzim destul de des, de la clientele noastre care ne trec pentru prima oara pargul, este cea pe care am denumit-o "Povestea lui Nu se poate". Este despre cum curajul, initiativa sau creativitatea le-au fost inhibate cand au mers la alte saloane si au incercat sa solicite un breton, o linie noua a tunsorii sau o culoare mai indrazneata.

Cel mai trist este ca foarte des, atunci cand un salon refuza o clienta pentru anumite servicii, vina este data chiar pe clienta, de exemplu: "Nu se poate, nu va fac breton, sigur nu va sta bine, nici gand!". Sau: "Nu se poate, nu e deloc o idee buna sa va faceti roscata, nu v-ar prinde absolut deloc!".

Clienta se rezemneaza pe loc in fata unei asemenea motivatii, ramane cu gandul la o anumita tunsoare care-i place sau la o anumita culoare pe care o admira neincetat pe strada la alte femei, si pleaca fiind convinsa ca problema este la propria infatisare care nu permite schimbarea solicitata.

Ei bine, cu aceeasi sinceritate cu care ne tratam zilnic clientii va putem spune ca de cele mai multe ori aceste motive sunt doar scuze care nu au nici o legatura cu clientele. Ele sunt menite sa musamalizeze nepriceperea sau dorinta de a ramane intr-o rutina cu care angajata salonului respectiv este obisnuita si din care nu doreste sa iasa.

La DaniCosti nu exista "Nu se poate"! Echipa expertilor din salon se hraneste din inovatie si experimenteaza cu placere noi tendinte astfel incat rezultatul final sa aduca multe satisfactii profesionale dar si clientei fericire si entuziasm.

Nu ne place sa ne plafonam, ne informam in permanenta despre cele mai noi tehnici la nivel international si participam la cursuri si seminarii periodic in tara si strainatate, chiar daca avem o vasta experienta.

Salonul DaniCosti ca intotdeauna ramane deschis la nou. Pentru noi fiecare cerinta a clientei este o noua provocare, executam fara cusur tunsori noi si cream culori si nuante unice. O facem cu placere si atunci cand nu exista astfel de solicitari din partea clientei venim cu sugestii care ar putea sa-i imbunatateasca aspectul intr-un mod impresionant.

Cea mai des intalnita reactie a clientilor nostri atunci cand pleaca din salon este de uimire si de incantare maxima. Multi nici nu stiau ca ar putea sa arate atat de bine.

Iar aceasta reactie aduce multa bucurie echipei DaniCosti si dorinta puternica de a face fiecare client fericit!

La salonul DaniCosti veti vedea executandu-se cele mai extravagante coafuri din Romania, cele mai originale tunsori si cele mai incredibile culori!

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414