Tratamentul Brazilian cu Keratina HairEvolution

De cate ori nu am privit cu admiratie si invidie reclamele TV la sampoane, in care eroina principala isi etaleaza parul greu, des, matasos si lucios. Pe parcurs insa am realizat ca acel par impecabil este doar un trucaj reusit, pentru a pune in evidenta produsul respectiv.

In prezent, dupa ani de zile, tehnologia evoluata din industria profesionala a frumusetii a ajuns la un nivel destul de avansat cat sa ne permita obtinerea unui efect "ca de reclama" pentru par, la salon, cu ajutorul unor produse profesionale inovatoare. Iata ca acum este posibil! Tratamentele profesionale cu ajutorul carora parul este regenerat, bucurandu-se de un aspect impecabil, sunt rezultatul numerosilor ani de cercetare si au un grad de performanta ridicat, imposibil de gasit la produsele conventionale de pe rafturile magazinelor.

Produsele insa nu sunt suficiente. Pe langa capacitatea lor extraordionara de actiune asupra firelor de par, este necesara si o tehnica speciala, care trebuie executata impecabil.

Salonul DaniCosti aveti posibilitatea de a beneficia de tratamentul performant profesional pentru reconditionarea, rehidratarea si indreptarea parului, indiferent de structura acestuia. Se numeste Tratament Brazilian cu Keratina HairEvolution.

Este o reusita faptul ca ne putem bucura in Romania de beneficiile unui astfel de tratament, la preturi rezonabile, insa putine femei stiu ca produsul in sine nu este de ajuns. Rezultatul final obtinut cu ajutorul unui astfel de produs extraordinar depinde si de experienta si priceperea personalului care il executa dar si de produsele aditionale. De exemplu samponul utilizat este esential.

La salonul DaniCosti clientele nu isi fac griji pentru nici unul dintre aceste detalii. Stilistii de la DaniCosti sunt recomandati chiar de distribuitorul oficial al Tratamentului Brazilian cu Keratina HairEvolution deoarece sunt capabili sa execute perfect procedeul tehnic si dispun de produsele complementare necesare, ca de exemplu samponul profesional HairEvo.

Rolul samponului profesional clarifiant HairEvo este de a deschide cuticula firelor de par. Fara acest sampon, nu ar conta cat de bun ar fi tratamentul ulterior deoarece rezultatul obtinut ar fi superficial. Este doar unul dintre secretele pe care stilistii de la DaniCosti le stapanesc si le pun in practica pentru ca la plecarea de la salon clientele sa fie foarte multumite de rezultat, un rezultat care sa se pastreze in timp si sa le determine sa revina la salon pentru aceeasi performanta, iar si iar.

Pe tot parcursul procedurii stilistii experimentati de la salonul DaniCosti cunosc timpii si particularitatile care trebuie respectate. O astfel de procedura nu ar putea fi executata cu succes acasa niciodata, ba chiar putem afirma ca nu in toate saloanele se executa la nivelul maxim de performanta ci doar in cele cu personal experimentat si instruit, cum este cel de la DaniCosti.

De exemplu, samponarea parului se face de doua ori, a doua oara spuma trebuie sa acopere suprafata parului in proportie de 100% si trebuie lasata un anumit numar de minute sa actioneze. Dupa samponare parul este uscat de la o anumita distanta pentru ca temperatura sa fie cea dorita, iar aplicarea tratamentului si durata se personalizeaza pe loc in functie de structura firului de par si caracteristicile sale personale.

Va invitam sa beneficiati de acest tratament profesional inovator, fara griji pentru rezultat, la salonul DaniCosti, unde gasiti cele mai eficiente produse in domeniu si stilisti cu un nivel de pregatire occidental care le pot pune in practica la cele mai inalte standarde de performanta!

Distribuitor oficial Tratament Brazilian cu Keratina HairEvolution: "Salonul de infrumusetare DaniCosti cu a sa echipa minunata sunt niste maiestri al acestor tratamente braziliene cu keratina. Acestia fiind capabili de a "jongla" cu acest produs in functie de cerintele clientilor si in functie de ce tip de par intalnesc, cu ce grad de necesitate al keratinei se cere. Apelati cu incredere desavarsita la serviciile echipei profesionale a salonului, nu doar pe linia tratamentelor de indreptare, reconditionare si hidratare, dar pentru orice serviciu ce tine de infrumusetarea si scoaterea a tot ceea ce aveti mai bun in evidenta".

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414