Soskin

Unul dintre motivele pentru care salonul DaniCosti se diferentiaza fata de alte saloane este acela ca tratamentele disponibile sunt de exceptie, raspunzand la cele mai exigente standarde ale clientelor si dovedindu-se foarte eficiente. In afara de o echipa cu un inalt profesionalism ce ofera servicii de frizerie si de coafura in salon, la DaniCosti puteti beneficia si de tratamente cosmetice premium, alese pe spranceana.

Daca ar exista o categorie VIP a tratamentelor cosmetice, cu siguranta Soskin ar face parte din ea. Este un brand frantuzesc, creat de un om de stiinta pasionat si vizionar. Soskin se bucura de o traditie de peste 25 de ani la Nisa, acolo unde clientii saloanelor de infrumusetare pun un mare accent pe rafinament, sunt pretentiosi si mereu contra-timp. In acelasi timp, Soskin reuseste sa tina pasul cu ultimele descoperiri, respectand trend-ul actual din lumea cosmeticii si bazandu-se pe tehnici medicale anti-imbatranire.

La DaniCosti puteti beneficia de eficienta produselor Soskin, aduse direct de pe Coasta de Azur. De ce sunt aceste produse atat de speciale? Pentru ca imbina rasfatul si sublimul caracteristic produselor cosmetice cu insusirile tehnice si riguroase ale produselor farmaceutice.

Produsele Soskin sunt bazate pe ingrediente naturale din plante, cu proprietati biomimetice, cu o tehnica avansata de micro-incapsulare. Acest lucru inseamna ca eliberarea compusilor activi are loc in timp, prelungind astfel efectele benefice de regenerare celulara.

De exemplu, tehnica originala de exfoliere Soskin, disponibila in salonul DaniCosti dezvolta un nou concept de frumusete, reusind sa trateze aproape orice fel de imperfectiune a pielii. Se bazeaza foarte mult pe elemente medicale insa este executata de personal specializat chiar in salonul de infrumusetare, intr-un mod sigur si eficient.

De obicei reactia clientelor care apeleaza la tratamentele Soskin poate fi caracterizata printr-un singur cuvant, si anume "Wow". Tocmai de aceea brand-ul Soskin reuseste sa aduca fericire pe chipul femeilor din 45 de tari. Acum este disponibil si in Romania, la salonul DaniCosti.

Soskin acopera toate problemele cosmetice, pentru fiecare inventand o solutie. La Dani Costi, cu ajutorul produselor Soskin se executa cele mai eficiente tratamente pentru cearcane, peeling-uri si anti-imbatranirea pielii.

Indiferent de ten, fie ca este matur, cu pete, sensibil sau gras, specialistii DaniCosti va pot consilia si prezenta cea mai potrivita solutie Soskin pentru rezolvarea problemei. Va invitam in salon pentru a atenua sau chiar elimina problemele cu care va confruntati, de la prima sedinta.

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414