Inoar Professional - Secretul părului drept și mătăsos!

Inoar Argan Oil System conține o combinație exclusivă și formula patentată Inoar (complexul Kem3, ulei de argan și acid glioxilic), care înlocuiește formaldehida. Tratamentul INOAR consolidează keratina deja prezentă în fibra firelor de păr, elimină semnificativ încrețirea inestetică și oferă valoare maximă strălucirii părului, în timp ce hrănește și hidratează.

INOAR a dezvoltat mai multe linii de produse pentru netezirea părului pentru profesioniştii din saloane. Produsul asigură strălucire, fineţe, aspect sănătos şi vitalitate părului, rezultatele fiind vizibile imediat dupa tratament.

Firele de păr au propriile sarcini la suprafaţă, ceea ce face ca fiecare şuviţă să o respingă pe cealaltă – fenomen cunoscut sub denumirea de electricitate statică (în cazul firelor de păr, şuviţe rebele). Complexul Kem3 permite etanșarea cuticulei firului de păr prin atracția sarcinii pozitive pe cortexul părului (situată în centrul firului), precum și a sarcinii negative (cuticula aflată la exteriorul firului), menținând ph-ul la valori de 1,5 unități în cuticulă. Odată ce produsul interacţionează cu şuviţele de păr, acesta permite şuviţelor rebele să se fixeze unele lângă altele fără a se separa, prelungind astfel, efectele de netezire și strălucire timp de aproape 60 zile.

Beneficii:
1. 100% compatibil cu orice produs chimic, perfect pentru toate tipurile de păr.
2. Conține acid glioxilic, care reduce, de asemenea, volumul, întărește keratina și oferă strălucire și luciu de durată.
3. Testat dermatologic! Nu este nevoie ca stilistul să poarte mănuși sau măști în timpul aplicării. Secretul? Sistemul a fost dezvoltat pe baza uleiului de argan bogat în acizi graşi Omega 3, Omega 6 şi în vitamina E, substanțe active utilizate în industria cosmetică pentru produsele destinate îngrijirii pielii. Datorită acestor proprietăți uleiul de argan este considerat ca remediu natural împotriva “îmbătrânirii” părului, având o acţiune eficientă de regenerare şi de hidratare a acestuia.
4. Conține cisteină, pentru a recupera pierderea proteinelor din păr (cisteina reprezintă o sursă importantă de sulf, având efect antiaging).
5. Frizz free, nu se încrețește după expunerea la orice formă de umiditate.

Mereu la curent cu ultimele tendinţe, echipa salonului de frumusețe DaniCosti din București te aşteaptă să îţi ofere servicii şi produse de înaltă calitate pentru ca parul tău să fie fericit și sănătos, şi, implicit, să beneficiezi de o coafură demnă de catwalk!

Surse:
inoarprofessional.com
inoar.co.uk/products/professional
brazilkeratin.net/inoar-keratin-argan-oil-system

 

Salonul de frumusete

Autentic, cochet și distins, salonul de frumusețe Danicosti din București reunește creativitatea, arta, eleganța și stilul, într-o singură viziune, dezvaluită în pasiunea pentru frumos. Va invitam la salon!

Adresa salon

Str. Rostogolea Gheorghe nr.28
langa Plaza Mall
sector 6, Bucuresti

Telefon

+40 (21) 4135-090
+40 (731) 343-414